Cuma, Nisan 23, 2010

Ölümcül Tuzak | The Hurt Locker Türkçe Film izle

  ölümcül_tuzak

Kırılma Noktası (Point Break) ve Tuhaf Günler (Strange Days) gibi iki kült filmin yönetmeni, ayrıca Hollywood’un en usta kadın aksiyon yönetmeni sayılan Kathryn Bigelow’un son eseri, konusunu Irak’ta görev yapan Askeri Patlayıcı Madde İmha Timi hakkında yakın zamanda gizliliği kaldırılan bilgilerden alıyor.
Tanrının Vadisinde (In The Valley of Elah) filminin yazarı Mark Boal’ın senaryosuna katkıda bulunduğu film, Time dergisi tarafından “savaşan ve çalışan insanlar hakkında mükemmele yakın bir sinema yapıtı” olarak nitelendirildi. Ralph Fiennes, Guy Pearce ve Lost dizisinin sevilen yıldızı Evangeline Lilly’nin de rol aldığı ölümcül tuzak, Irak’ta bomba imha eden genç erler Sanborn ve Eldridge’in hikâyesini anlatıyor. Başlarına gelen yeni çavuş James, çatışmaların en sert yaşandığı sırada devraldığı ekibini, şehrin göbeğinde yaşanan ölümcül bir savaş oyununun içine atıverir. Kendisinin korku duygusu kalmamıştır artık. Bu filmdeki Çavuş James rolüyle Jeremy Renner’in büyük olasılıkla önümüzdeki yıl Oscar’a aday olacağı filmde, birbirinden iyi çekilmiş patlama sahneleri sizi bekliyor..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.