Çarşamba, Temmuz 29, 2009

Yüksek Tansiyon +18 Korku Filmi İzle

Bu film için Yönetmeni kutlamak gerekiyor. Filme o kadar çok adapte oluyorsunizki izlerken sonunda şok olmanız kaçınılmaz oluyor.
Gerilim filmlerinde benim için en üst sıralarda yer alıyor, izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim tabi kan tutuyosa uzak durun.

Yüksek Tansiyon [2003] Online / 143 Ülkede Yasaklandı [+18] Tavsiyedir...


Şiddet sahneleri çok fazla o yüzden çocuklara izlettirmeyin lütfen

Tür : Korku / Gerilim / Dram
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja , Grégory Levasseur
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : François Eudes
Yapım : 2003, Fransa , 91 dk.


Oyuncular

Cécile De France (Marie) , Maïwenn (Alex) , Philippe Nahon (Le tueur) , Franck Khalfoun (Jimmy) , Andrei Finti (Alex'in babası) , Oana Pellea (Alex'in annesi) , Marco Claudiu Pascu (Tom)

Konu
Arkadaşı Alexia’nin teklifini kıramayan Marie, birlikte ders çalışmak üzere arkadaşının evine gider. Sakin bir aile hayatının hüküm sürdüğü ev tıpku Marie’nin hayallerindeki gibidir. Ancak gece yarısı çıkagelen psikopat bir katil Alexia’nın tüm ailesini öldürür ve Alexia’yı da kaçırır. Arkadaşının kaçırılmasına seyirci kalamayan Marie de peşlerinden gidecektir.












103 yorum:

  1. ya harbıden ben sonunu anlamadım bırı bana anlata bılırmı...

    YanıtlaSil
  2. şu filmin ne olur biri sonunu anlatsın bize çünkü hiçbişey anlamdık kim kiminle nerede nasıl hiç belli değil

    YanıtlaSil
  3. ya kız şizofren megersem herkesi öldüren oymuş...:))))bide lezo salak:))))is it ok?filmin sonu bu ama anlamamış arkadaş arkadaşlar izleyenler dediklerimi kaale almasınlar izlemeye devam süper bir filmmmm....

    YanıtlaSil
  4. ben anlatayım size o aslında marie kendi kafasından uydurduğu bir senaryo aslında kimse kimseyi öldürmedi marie hasta o yüzden anladınız mı ama çok salakça bir film

    YanıtlaSil
  5. süper bir film gercekten tansiyonumu yükseltti,tam oscarlık bir film

    YanıtlaSil
  6. valla ehh yanı yalnız ılk ızlemede anlamadımda 2.cide anladım..tebrıkler

    YanıtlaSil
  7. ben sizin yorumlarınızı okudum bide ben görüüm bari:))

    YanıtlaSil
  8. bencede tam tansiyonu çıkartacak kadar güzel ama madem kız öldürüyor polisi nie arıyo birazı saçma ama etkileyici ..

    YanıtlaSil
  9. yaa hersey ii hoşta arkadaslara katılıyorum sonu cok sacma bitio kız şizofrense başta nie herkes o adamı görüoo??sonuna gelince mi adamı kız yapıolar?ayy anlayamadım bıle dile getirmek zor oluo :D tavsıyem;korkunc ama anlamsız bişi istiosanız buyrun..

    YanıtlaSil
  10. bence çok saçma bir film olmuş izlemeye değer bir film deil vaktinizi boşa harcamayın derim.benim fikrim.filmi beğenenlerede saygı duyuyorum.

    YanıtlaSil
  11. süper filmn hepsini anladim anlamli hepsi doğru düzgün bakılırsa izlenirse anlanilir ancak salaklar analamaz yaniiiii.......

    YanıtlaSil
  12. saçmaaaa zaman harcamaya drgmez

    YanıtlaSil
  13. aslında anlaşılmayacak pek bişi yok kız şizofren hastası ve lez cok güzel bir paylasım tşkr--->cd_deniz :P

    YanıtlaSil
  14. arkadaşlar kız şizofreni hastası biri filmin başında da dikkat ettıysenız kız arabada kaçan da benım benı kovalayan da benım dıyor . aslında butun herşeyı kız yapıyor ama kendısınden ıkı tane goruyo ayrıca polisi aramasının sebebı kızın arada bı kafasının yerıne gelmesi .... film çok guzeldı kesinlıkle izleyınn tabı kan gormeye dayanabılıyorsanız..:)

    YanıtlaSil
  15. bence güzeldi filmin türü piskolojik ve gayet hoş du ne oskarlık nede kötüydü orta dercede ydi filmi iyi izledikten sonra zaten sonunuda anlarsın başınıda ben ce hoştu

    YanıtlaSil
  16. güzel ama davetsiz filmiyle aynı özellikte ondada böle şizorfren kız yapıo herşeyi ama o daaha etkileyici :D bu onun kadar değil tavsiye ederim D::D

    YanıtlaSil
  17. oyy bu ne ya davetsiz iki çevirmişler bu filmde:D

    YanıtlaSil
  18. :D:D:D bence bu senaryoyu yazan da şizofren çünkü filme okadar kendimi kaptırdım kı sonunun böyle biteçeği aklıma bile gelmedi.Aslında filmi çok beyendim çok harikaydı toğalete tek başıma gidemedim aralarda sanki arkadan biri beni kovalıçakmış gibi oldu.bi de kız harbiden de elledimi yhaa çok iğrençti tipinden belli saçını kesmiş.Mal kendinden korkuo azgın şizofren:D:D:D...!

    YanıtlaSil
  19. dikkat bir gay yada bir lezbiyen sizleri öldürebilir. aslında onlar sizi değil siz kendinizi öldürmüş oluyorsunz. psikolojik baskı toplumlarda baş gösterdiği gibi yakında bizde boyle olabiliriz az kaldı zaten :). sobada ceset yakanlar, annesini bes parcaya bolen ve munnever cinayeti gibi zaten gazeteler bu tür şizofrenik toplum sinyallerini veriyor. artık gazeteler korku sayfaalrı oldu bile :)

    YanıtlaSil
  20. cok,güzel,bi,film,olmuş,ama,sonu,cok,saçma,izlemeyin,bence

    YanıtlaSil
  21. COK SACMA YAAA GERCEKDEN SACMA BIRSEY BENDE GUZEL SANMISTIM

    YanıtlaSil
  22. YHA TEK KELİMEYLE BU FİLM HİÇBİŞİYE BENZEMİO NEYİN NEREDE KİMİN KİMİNLE NE YAPTIĞI BELLİ DEİL YHA MADEM KIZ HERKESİ ÖLDÜRÜO NEDEN POLİSİ ARASIN BEN ÇOK MATRAK:)))

    YanıtlaSil
  23. dudu çok saçma bir film bitsinde nasl biterse bitsn demişler heralde

    YanıtlaSil
  24. benanladım kıarkadaşınıkıskandıhından herkesiöldürdü

    YanıtlaSil
  25. bence süper olmuş bu film

    YanıtlaSil
  26. farklı bi film olmuş:)

    YanıtlaSil
  27. slm millet ben erdem filmi izledim güzell ama sonuçu yok ama izlemeye değer iyi seyirler

    YanıtlaSil
  28. simavlı amo18 Ekim 2009 19:34

    harbiden film çoook süpermiş yapana helal olsun

    YanıtlaSil
  29. way be eeee elin gevuru yapıyoooo valla bizim türklerden tık yok hani

    YanıtlaSil
  30. şizofreni deil dissosyatif kimlik bozukluğu.

    YanıtlaSil
  31. çok güzel bir filimdi ama da korkkunç olabilirdi

    YanıtlaSil
  32. film gayet güzel anlamaya çalıştıysanız.. filmi katil zihniyetile izlerseniz tabi saçma olur :D

    YanıtlaSil
  33. film gayet güzeldi...bu filmi izlerken kalp atislarimin asiri attigiini hissettim....güzeldi yanii

    beklemedigim sondu sasirdim...meger kiz sizofren hastasiymis....tavsiye ederim!

    YanıtlaSil
  34. kız çift kişikli arkadaşlar.hayalindeki insanla yaşıyo

    YanıtlaSil
  35. LEZMİYENİN TİPİK AŞK HİKAYESİ ŞİZOFREN DEĞİL BU SÜPERR:D:D

    YanıtlaSil
  36. bence sacma anlamadım kız delı ondandır
    .sd.D:

    YanıtlaSil
  37. son sahnesi süper tavsiye son partı izleyin :D

    YanıtlaSil
  38. film güzel ama efektler daha güzel olabilrdii daha heycanlandırıcı bir çoğumuz filmin ne olduğunu anlamış değiliz aslında kız şizofrendi yok kız kendi kendine senaryo kurmuş yok bilmem ne bi kere kızın senaryo kurduğu fikri bence yanlış çünkü filmin sonunda yüzünde bıçak izi var ayrıca diğer kızın ailesinin yaşadığına dair bir gösterge yok yani cinayetler işlenmiş neyse filmin onu daha açıklayıcı daha net bitebilirdi herkesin iyi anlayabilmesi için...

    YanıtlaSil
  39. ya ne biçim flmmiş hiçte fakti harcamaya deymezmiş arkadaşlar size saw 6 izlemenizi tavsiye ediyorum...... izleyin

    YanıtlaSil
  40. Film guzeldi bence.
    Aslinda kiz olduruyordu herkesi Alexia'nin ailesini. Ama kiz sizofren oldugu icin o adami goruyordu yani kiz kendi kafasinda kuruyordu o adami. Kendi kaciyordi o adamdan ve Alexia'yi kurtarmaya calisiyordu. Ama gercekten herseyi yapan kizdi (MArie)Filmin basinda dedigi gibi kacanda bendim kovalayan de bendim. Kaciyordu cunku kafasinda o adam herkesi olduruyordu ve kovaliyordu cunku gercekten olduren kisi kizin kendisiydi. O öldürme yerleri gercekti cunku öldüren kisi Marie'di. Ve sonunda yuzunde cizik vardi cunku her yasanan gercek oldugu icin.
    Ve igrenc olan kiz kendine elledi :S. Tipinde belli zaten.

    YanıtlaSil
  41. bi mok anlamadim bu filmden. konusu olmayan bol kanli sacma sapan bir film iste. Tek kelime ile Siddet mukemmel ama konu rezalet.

    YanıtlaSil
  42. Ya arkadaşlar filmi detaylıca anlatmış izlemeye gerek kalmadı. Tadımı kaldıki artık filmin...

    YanıtlaSil
  43. cinayetleri işleyen kızsa arabayı kullanan kim

    YanıtlaSil
  44. bu film daha flmin başından beri daha çok tüyo vererek daha güzel hale gelebilrdi..fakat bu flmin uyarlandğı dean koontz un korku yuvasını okuduysanız bu flmi beğenmenz mümkün değil..eğer olaya şizofreni katmadan adam gbi bu hikayeyi okumak ve sonunu öğrenmek istiyorsanız dean koontzun korku yuvası adlı kitabını okuyun..eğer filmi brz araştırırsanız dean koontzdan uyarlandğını görceksiniz.ve ein olunki bu kitap müthiş..bu flmde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım..

    YanıtlaSil
  45. bence çok saçmaydıı hangisi öldürdü anlamadımm bence ben öldürdümmmmm:)

    YanıtlaSil
  46. arkadaşlar film mükemmel tek kelimeyle harika olmuş izleyipte anlamayan arkadaşlarda bi kıtlık sezdim filmi kanlı bıçaklı bi katil varmış gibi izliyorlar teksas katliamı gibi bu film psikoloji filmi anlamaya çalışarak izleyin

    YanıtlaSil
  47. film cok gzel anlayana emege saglık

    YanıtlaSil
  48. arkadaşlar bence bu filmde anlamayandan değil anlayanda bir kıtlık var.hele o iki kızın öpüşmesi çok saçmaydı.onları kınıyorum...

    YanıtlaSil
  49. yorum yapa herkes filmi başka bir şekile sokmuş ve film dahada farklı bir açı kazanmış kimi beğenmiş kimi saçma bulmuş.ama ben izlerken tansiyonum çıktı kalp atışlarım hızlandı sonunu görünce ise rahatladım eğer sonu böle saçma bitmeseydi bu yüksek tansiyon ile bir çoğumuz kalpten giderik emin olu.zaten film 143 ülkede yasaklanmış bu boşuna değildir herhalde

    YanıtlaSil
  50. bence cok guzel birf korku film olmus ellerine sagilik ama daha da korkulu olabilirdi

    YanıtlaSil
  51. ya cinayeti işleyen kızsa arabayı kullanan kim demişler ya ... izleyemeyin film falan madem anlamınız kıt ....

    YanıtlaSil
  52. YÜKSEK TANSİYON KESİNLİKLE OLAĞANÜSTÜ BİR FİLM.ÇOĞU PSİKOLOJİ FİLMİNDE OLDUĞU GİBİ İKİ KERE İZLEMEKTE FAYDA VAR.ADININ HAKKINI VERİYOR KESİNLİKLE TANSİYONU VE GERİLİMİ ÇOK FAZLA YÜKSELTİYOR.PSİKOLOJİK GERİLİM SEVENLERE BOMBA GİBİ BİR FİLM.CECİLE DE FRANCE MUHTEŞEM OYNAMIŞ BAŞKA KİMSE BÖYLE İYİ OYNAYAMAZDI. EN İYİ GERİLİM FİLMİ!!!

    YanıtlaSil
  53. flim süper herkes seyretmeli

    YanıtlaSil
  54. bu ne ya lez filmi senaryo çok basit geldi ve bence basitlikten ileri gidemedi film baştan itibaren kanlı geçti fakat son sahne beni gerçekten şaşırttı ilginçti izlenmeye değer mi bilmem o izleyene bağlı ama ben pek beğenmedim :(

    YanıtlaSil
  55. Ya arkadaşlar film harbiden çok geriyo insanı. Sonlara doğru deli olan kızın o adamın kafasına vurma sahnesi.... nefes nefese kaldım şerefsizim.
    Ben çok beğendim. tavsiye ederim saygılarımla....

    YanıtlaSil
  56. bu filme güzel değil diyen arkadaşlar o zaman siz güzel bi gerilim filmi adı verin de onu izleyelim...!! şahsen çok beğendim bu filmi

    YanıtlaSil
  57. film çok güzel nuri ve volkan cok begendi...

    YanıtlaSil
  58. AYNEN KIZ ŞİZOFREN KENDİ KAFASINDA YARATTIĞI BİR CANLI İLE MÜCADELE EDİYOR HERŞEYİ YAPAN KENDİSİ ARKADAŞLAR ANLAMAYACAK BİŞEY YOK HATTAHA GÜVENLİK KAMERASINDA KIZ GÖZÜKÜYOR DİKKAT EDERSENİZ.BENCE FİLM 10 ÜZERİN 7

    YanıtlaSil
  59. güzeldiiiiiiiiiiii

    YanıtlaSil
  60. valla bızde beyen medık cocuklar izlemesın tam bı şizofern filmi bence kımse ızlemesın yaşaın ??????????????????????????????????????????????????????

    YanıtlaSil
  61. harbi psikoloji filmi düşün ve izle.. anlarsan süper anlayamazsan bişeye yaramaz
    ÇINAR_2009

    YanıtlaSil
  62. sonu ilginçmşş gercekten.. kız hem şizofren hemd lezz çıktii.. iiiyyyy..(((
    :

    YanıtlaSil
  63. arkadaşlar ben bi gayım :)merak etmeyin bizim gibilerden zarar gelmez.sonunu başta anlamadım, sonradan düşününce anladım ama. film güzel olmuş farklı bi konusu var. ama keşke boyle dramatık bi son olmasaydı korku fılmınde... bazı ülkelerde yasaklanmıs, ama bence izlenilebilir bi film:)

    YanıtlaSil
  64. kızın şizofreni olması senoryada çok emanet durmuş biraz zorlama olmuş yan.. mantık hataları şizofren filmlerine kıyasla hat safhada.. bir kere o kasabaya ilk kez geliyor kız filme göre.. kamyonet, düzenekler ve mekanı şizofren de olsa nasıl ayarlamış.. hele benzinciye adıyla hitab ediyor ve kız katilden kaçarken benzinci ona bakarak işaret veriyor.. sayısız mantık hatası..üstelik şizofrenler kendisini uzaktan izlemez, kişilik değiştirirler.. fakat güzel sahneler var, izlenmeye değer..

    YanıtlaSil
  65. ya bende anlamadım ama kızı güvenlik kamerasında görünce çözdüm olayı gerçekten anlamak için iki kere izlemek lazım fene degildi bence

    YanıtlaSil
  66. Kıza Bak Kafasında Herşeyi Üretmiş Piskopat Kendisiymiş

    YanıtlaSil
  67. Şöyle ki kız bi şizofren.kendi yaptıklarını başkası yapmış gibi görüyor. çift karakterli yani içinde iyi ve kötü var. bu yüzden arada bir kendine geldiğinde doğru olanı yapıyo ama bu çok da uzun sürmüyo. adamla kavga ettiği sırada aslında kendine zarar veriyo.en başta kız yerine adamı görüyoruz çünkü olaylar kızın gözünden anlatıldığı için biz onun düşündüğü şeyi izliyoruz. çok ii film olmuşşş

    YanıtlaSil
  68. allahimin mallari .. siz hepinizi ne gaddam mal bir insonsiniz vallah billah ben hec birsoy anlamamisom gac tone monyag vor hep buraya birukmis vallah ben sasirmisam bu duruma .. ahey ahey ahey gurney ey ey eyy

    YanıtlaSil
  69. GUZEL BİR FİLİM AMA SONU ÇOK SAÇMA BULDUM GARATTİ BUNUN BAŞKA BİR BÖLUMU ÇİKACAK DİYE SAÇMALAMİŞLAR GUZEL AMA SONU HİÇ . YANİ BOŞ ATGİTSİN ÇÖPE

    YanıtlaSil
  70. yorumlarınızı okuyuverdim bide ben izleyeyim bakeeem ne olacak :)

    YanıtlaSil
  71. çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saçma sakın izlemeyin zamanını harcamayın bosu bosuna

    YanıtlaSil
  72. iki arabayıda kullanan kimdi

    YanıtlaSil
  73. film heyecan verici ama ana konusu sacma ;)+ Film yakalsik 100 ulkede yasaklanmis arkadaslar bunu es gecmeyin...Bn izledim ama Tavsiye etmiyorum ;)

    YanıtlaSil
  74. hey allam mal gby bı fılm

    YanıtlaSil
  75. evet arkadaşlar film harika ama şu var ki kız şizofren eyvalla :) o sarı arabayıda o kullanıyor onada eyvalla aynı anda nasıl ıkı araba kullanıyor bırı bana bunu açıklasın :D imza : 5n1k

    YanıtlaSil
  76. kısa saclı kız şizofrfeni hastası. aslında herseyı o yapıo ama baskası yapıomus gbi görüo hastalığı nedeni ile okark.lar

    YanıtlaSil
  77. arkadaşlar bu filmde kız çift karekterli anlayacağınız herşeyi yapan kız katil olarak görünen adam ise kızın hayal ürünü bir kşi filme dikkatli bir şekilde odaklanırsanız katilin kız olduğnu anlarsınız özellikle o benzin istasyonu sahnesinde ki kamera görüntülerine dikkatle bakarsanız

    YanıtlaSil
  78. acayip bi film zaten ben fransada dogup buyudum bu film fransizca ama kiz çooook salak mankafa

    YanıtlaSil
  79. arkadaslar, saçma saçma seyler yazmayim kulunuz olayim.bakin, çok basit: kiz lezbyen ve butun onlari kafasindan kendi uyduruyordu tamam mi? bunda anlamayacak bi sey yok.sizler bildigimdende çok salakmisniz. bence harika bi film. kanli ve heyecanli!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  80. baksana şu bize yani izleycilere aptal diyen arkadaşin kesinlikle kendisi şezo.eğer okadar anladıyısa yorumu düzğün yapsın da biz aptallar anlıyalım bi zahmet.......

    YanıtlaSil
  81. bnce gzl bi film izlenebilir

    YanıtlaSil
  82. filmi izlemesini bilmeyen arkadaşlar oylama yapmasın önce film izlemesini öğrensinler

    YanıtlaSil
  83. biraz sacma ama izlenebilir heyecan var tavsiye ederim yani

    YanıtlaSil
  84. ailecek ismini mahmut koyduk herifin :D

    YanıtlaSil
  85. hayatımda izledigim en saçma filmdii çok ciddiyim...

    YanıtlaSil
  86. yorumları okudum bakmak gelmedi içimden

    YanıtlaSil
  87. tek kelimeyle mükemmel ben anladim ama 3 arkadaşim anlamadi)))anlamicak bişey yok süper çok farkli ve anlamli şizofreni hastalarini ele alan anlayan bir film

    YanıtlaSil
  88. bencede cok sacma hiç korku filmi izlemesem korkardım ama korkulcak bi yanı yoktu filmi izlemeden ben önceden ne olagnı tahmin ediyordum ve bana neden bildin diye tepkiler geliyordu inanın ben bile daha yi senryo yazardım şiddet korku şaka benim işim şizofren gibi uyduruk olmuş bu fil zaman kaybıydı uykumdan oldum boşuna hazır korktum yede bıraksaydım korkardım belki ama sonu kötü olmuş beni güldürdü kötüya haketten..............:))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  89. buraya yorum yazmak filmi anlatmak değildir.hala film hakkinda nasıl yorum yazılır öğrenemediniz mi? izlemeyenlere ayıp olmuyor mu..lütfen dikkat edin....birde filmde anlamayacak bir şey yok sonu gayet güzel bağlanmış.

    YanıtlaSil
  90. bu yorumlar önce onaylamadan geçiriliyorsa neden kontrol edenler filmin içerigi hakkında yazanlari yayinliyorlar.

    YanıtlaSil
  91. Kiz sizofren oldugu icin kendi kafasinda bir senaryo uyduruyor, kendisi de inaniyor yani, o polis falan ariyor sacma degil sizofren hastalari gercekten kendini de inandiriyor senaryoya, bende guzel gercekten ilginc bir film

    YanıtlaSil
  92. sacmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  93. sacmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  94. Korku filmlerine büyük merakım var ona rağmen bundan çok tırstım izlemeli herkes..

    YanıtlaSil
  95. nu filme güzel diyen insanların yaşlarını öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
  96. farkedermiya bn sonunu anlamadığım için yorumları okudm ama gzl flm fena değl de bana saçma glyr kız nasl kndndn mi kaçyr anlamadm bide madm hr şeyi kzı ypyr alex bunu başta grnce nedn svnyr oralarda hata var ve 2 tane araba var km klllnyr la :))

    YanıtlaSil
  97. bunlarda adam kesmemi ogrish.com'a bakin adam kesmek nasil oluyo canli izleyin bu tur seyler yaninda basit kalir

    YanıtlaSil
  98. Lez olduğu baştan belliydi. Film hakkında okuduğum 1-2 tane ; '' sonu çok şaşırtıcı. '' yorumundan sonra kızın şizofren olduğunu tahmin ettim.

    YanıtlaSil
  99. ımmmm lezde olsa delıkanlı kızmıs sevgısınden gozu hıcbırsey gormedı.. aralarına kımseyı ama hıckımseyı sokmadı ve herkesi teker teker kestii..
    filmın basında kafasını koparıp muhım seyler yaptıgı kısı kımdı ben onu merak edıyorum onun dısında film benı cezbetmekle beraber gerdi herkese onerırım :)))

    YanıtlaSil
  100. Kızın ruhsal sorunları wardı bu yüzden ne yaptığının farkında deildi.o hayvan adamıda kendi canlandırdı.maria lez olduğu için doğal olarakda alexi seviyo :D ve onu seven herkezi öldürüyo.Ama bunların farkında deil o yüzden polisi aradı...

    YanıtlaSil
  101. bi bok anlamadım

    YanıtlaSil

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.