Pazartesi, Ağustos 24, 2009

Justin Tv İzle (bedava üyelik)

Türkiye'de malum Digiturk her eve giremediğinden Lig Tv'den maç izlemek biraz zor oluyor. Maç izlemek isteyenler internetten Justin Tv gibi yayınlardan izliyor. Ama şimdilerde kullanıcılar maç izlerken justin tv kaynaklı premium üyelik sorunu ile karşılaşıyorlar. Bir süre sonra çıkan yazı aynı şöyle:

“We’ve reached the maximum number of streams for your country. To ensure 100% access to all Justin.tv video, please purchase a premium account.”

Bu hata aynı yayını çok fazla kişinin izlemesi durumunda alınan bir hata mesajı. İşte bu noktada Justin tv 1000 kişiden sonra premium üyelik istiyor.

Peki premium üyelik olmadan Justin Tv'yi bedava nasıl izleriz?

İşte o çözüm:

* Öncelikle u95 uygulamasını burayı tıklayarak indiriniz.
* Zip den çıkarınız.
* Programı kurdukdan sonra tüm Internet Explorer sayfalarını kapatın ve programı açın.
* Programı az bekleyin ve Internet Explorerinız otomatik olarak açılacaktır.
* Daha sonra feedback tuşuna basınız bu işlemi yaparak aslında Ipnizi yenilemiş oluyorsunuz ve sizin için hata mesajı diye bişey yok artık.

Bu arada bu anlattığım yöntem internet explorer için geçerli yöntemdir. Diğer tarayıcılar için geçerli değildir. Artık gönül rahatlığıyla Justin Tv izleyebilirsiniz.
kaynak:http://www.bloggerdal.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.