Cuma, Aralık 04, 2009

Doğmamış (The Unborn) Filmini İzle


Herkesin merak ile beklediği ve belki de izleyicilerin korkudan sinemaya gidememesi nedeni ile çok fazla gişe hasılatı yapamayacak olmasına rağmen adından en fazla söz ettirecek sinema filmi Doğmamış (The Unborn).

Yapımcı koltuğunda bilim kurgu ve görsellik uzmanı Michael Bay, yönetmen koltuğunda yönetmenliğinden daha çok senaristliği çok ünlü (Batman, Blade, X-Men, Jumper) David S. Goyer aynı zamanda filmin senaristi. Bilim kurgu ve görsellik uzmanı iki kişi eğer bir korku filminde buluşuyorsa ortaya çıkacak filmi tahmin etmek pek zor olmasa gerek?

Doğmamış filminin oyuncu kadrosunda son zamanlarda adından söz ettirmeye başlayan Odette Yustman(Özellikle canavar filmindeki oyunculuğu mükemmeldi) ve ilk filmi olmasına rağmen mükemmel bir performans gösteren çocuk oyuncu Ethan Cutkosky var.

Doğmamış filminin konusu iki dünya arasında sıkışan ruhun kendine yeni bir beden ararken çocukken kendisini terk eden annesine nefret duyan Casey'in önce rüyalarıyla başlayan fakat daha sonra tamamen onu ele geçirmeye başlayan ruh ile olan savaşını anlatıyor. Zamanla annesinin onu neden terk ettiğini anlayan, ailesinin üzerindeki laneti ve aile geçmişini keşvetmesi ile henüz doğmamış olan ile savaşını kazanmanın yolunu bulur.

Doğmamış filmi iki görsel uzmanın bir araya gelmesi nedeni ile görsellik açısından mükemmel. Bazı sahnelerde sizinde ağzınız açık kalıyor. Senaristin yaratıcılığı nedeni ile çok güçlü bir senaryosu var ve korkunun dozajı hiç inmiyor ve ekrana bakmaya çekindiğiniz sahneler, filmin sonunu merak etme ile korku nedeni ile sinema salonundan çıkma isteğiniz arasında sıkışıp kalıyorsunuz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.