Çarşamba, Nisan 28, 2010

Avatar filmini izle - Film izle, Avatar Full İzle ( Tr Dublaj )

Avatar filmini izle - Film izle, Avatar Full izle 
( Türkçe Dublaj ) Yenilendi


avatar
avatar filmi izle
En İyi 50 Film:31. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.1/10
IMDB Puanı:8.9/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:3 Boyutlu, Aksiyon, Animasyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen:James Cameron
Senaryo:James Cameron
Yapımcı:James Cameron, Colin Wilson, Josh Mclaglen, Jon Landau
Görüntü Yönetmeni:Mauro Fiore
Müzik:James Horner
Dağıtım:Tiglon
Filmin Websitesi:www.avatarmovie.com
Süre:2 saat 46 dk
Gösterim Tarihi: 18 Aralık 2009 (Türkiye)
Konusu:Bizleri hayal gücümüzün ötesinde muhteşem bir dünyaya taşıyacak olan film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor.
Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir.
Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynakları incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar genetic mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.
Botanist Dr Grace Augustine (Sigourney Weaver) ile programa gönüllü olarak katılmış Jake’in bedenlerinin Avatar’I yaratılacak ve böylece Jake’e de felç olmuş bedenini başka bir formda kullanma şansı verilmiş olacaktır. Na’vi halkından Prenses Neytiri ile tanışan Jake, kendisini Pandora’ya gönderen tehlikeden bu halkı savunurken bulur.

Buyrun Önce Fragmanı




Alternatif 1.Bölüm
2. Bölüm
3.Bölüm

Keywords: Avatar Filmini izle, film izle, filim izle, canli film izle, film seyret, online film izle, divx film izle, film indir, vizyon, hd, indirmeden, türkçe dublaj, Avatar Filmini izle izle

yorumsuz bırakmayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.