Cumartesi, Nisan 17, 2010

Baska Dilde Ask Filmini Full izle Full Full Seyret izle




Baska Dilde Ask Filmini Full izle Full Full Seyret izle



Başka Dilde Aşk
Başka Dilde Aşk, örümcek misali kendi etrafına ağ ören ve kendini kendine kapatan insanların öyküsüdür.Filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep’in, aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişi ve bununla birlikte değişen hayatları anlatılıyor.46. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na katılan Başka Dilde Aşk, 1978 doğumlu yönetmenin ilk uzun metraj filmidir.
Başka Dilde Aşk Filmini Full İzle
Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğumgünü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.


Babasının annesini aldattığını öğrendikten sonra bu durumu kabullenemeyip evden ayrılan Zeynep, bir çok iş değiştirdikten sonra çağrı merkezinde çalışmaya başlar ama ağır çalışma şartlarından ve karşılığında kazandığı paradan çok mutsuzdur. Bütün gün telefonda tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda kalan Zeynep konuşmadan anlaşabildiği Onur' la huzur bulacağına inanır.


Bu ilişki kendilerini ve hayatı sorgulayan Zeynep ve Onur için bir sınav olacaktır.




Başka Dilde Aşk
Başka Dilde Aşk,Başka Dilde Aşk izle,Türk Filmi Başka Dilde Aşk izle,Sinemaya Gelecek Filmler izle,Daha Çıkmamış Filmler izle,2010 da Çıkacak Filmler izle,Başka Dilde Aşk izleme,Başka Dilde Aşk Filmi,Bedava Başka Dilde Aşk izle,Online Başka Dilde Aşk izle,indirmeden Başka Dilde Aşk izle
 Baska Dilde Ask Filmini Full izle Full Full Seyret izle,Baska Dilde Ask Filmini Full izle Full Full Seyret izle
Baska Dilde Ask filmini online izle , Baska Dilde Ask filmini izle , Baska Dilde Ask online izle , Baska Dilde Ask indirmeden izle , Baska Dilde Ask filmini seyret , Baska Dilde Ask izle , Baska Dilde Ask film izle 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.