Salı, Nisan 13, 2010

CLICK – Kumanda izle

Click online film izle

Hayatınızda , sıkıldığınız anların hızlı geçmesini sağlayacak , keyif aldığınız anları da olabildiğince uzun süre yaşamanızı sağlayacak bir Kumandanız olsun ister miydiniz? Kulağa delice gelen ancak bir sinema filminde gördüğünüzde hayallerin içerisine sürükleyen bir fantastik komedi filmi..

Adam Sandlar , işini iyi yapan ancak oldukça uzun süre çalışan bir çalışandır. Bir gün evinde rahat bir akşam geçirmek ümidiyle tv kumandayısını aramaya koyulur.Fakat bulduğu kumandaların hiçbirisi televizyonu çalıştırmayınca aşırı derecede sinirlenir. Kendi elektronik tamircisinden "evdeki bütün cihazları kontrol edebilen" bir kumanda yapmasını ister. Kumandanın yapımı bittiğinde ise aslında kumandanın sadece elektronik cihazları değil , "hayatını" da yönlendirebildiğini fark eder. Şimdi artık hangi işinin uzun , hangisinin kısa süreli olmasını isterse kumandayı kullanacaktır...

Sinema Bilgileri

Sinemalar.com değerlendirmesi:7.8/10

Imdnb değerlendirmesi:6.7/10

Yapım: 2006 , Amerika

Tür: Fantastik , Komedi , Duygusal

Yönetmen:Frank Coraci

Senaryo:Mark O'Keefe, Steve Koren

Süre: 107 dakika

Click Oyuncuları :Adam Sandler,Kate Beckinsale, Christopher Walken,Sean Astin ve Katie Cassidy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.