Cuma, Nisan 16, 2010

Dabbe 2 Filmini Full izle Full Full Seyret izle

Dabbe 2 Filmini Full izle Full Full Seyret izle
Kıyamet Saati Yaklaşıyor… İnternet yoluyla tüm dünyaya hızla yayılan ve her eve giren Dabbe, ona eşlik eden Cinler ve bilinmeyen gölge varlıklar dünyadaki tüm elektromanyetik sistemleri ve interneti ele geçirerek son saldırı için göklerden gelecek bir işareti beklemektedirler. Huzursuz ve tedirgin edici bir İstanbul şafağında göklerde beliren garip ve siyah bulut kümeleri ağır ağır açılırken arkalarına saklanmış olan “DUHAN” az sonra başlayacak kara istilanın ilk işaretidir. Kuran’da Duhan suresinde belirtilen ve aniden göklerden inecek olan ürkütücü kıyamet alameti DUHAN artık yeryüzüne doğru hareket etmeye başlamıştır. İstanbul’da son saatin yaklaştığından habersiz ve kendi dünyalarında sessizce yaşayan bir grup insan, kara bir felaketin arkasına gizlenmiş, sır varlıklarla karşılaşmanın dehşetini yaşayacaklardır. Kıyametin en korkunç alameti olan DUHAN’dan bir kaçış yolu var mıdır?
Dabbe 2 Filmini Full izle Full Full Seyret izle.Hasan Karacadağ Türkiye de Korku filmi alanında liderliği ele aldı diyebilirim iç rahatlığıyla.Bundan sonraki dönemlerde yapacağı filmlerle Türkiye de ismini daha da markalaştırıp yurt dışında bir güç olma yoluna doğru gidecektir diye düşünüyorum.Hasan Karacadağ bu kezde Dabbe 2 ile karşımızda

Dabbe 2 Filmi Künyesi
Filmin Senaryosunu,Yönetmenliğini ve Yapımcılığını tek başına üstlenen isim Hasan Karacadağ.Görüntü yönetmenliğinde ise karşımıza yine Hasan Karacadağ çıkıyor fakat bu kez kendisiyle beraber Seyhan Biler de emek harcayanlar arasında.Ayrıca Seyhan Biler bundan önceki Semum ve Dabbe filmlerinin görüntü yönetmenliğini tek başına yapmıştı, fakat bu filmde Hasan Karacadağ ile birlikte çalıştılar.Herhalde Hasan Karacadağ diğer filminde her bişeyi kendisi yapıcak.

Dabbe 2 Filmini Full izle Full Full Seyret izle
Dabbe 2 Filmini Full İzle




Dabbe 2 Filmini Full İzle
Dabbe 2, Dabbe 2 izle, Dabbe 2 Filmi, Dabbe 2 Fragmanı, Dabbe2, Dabbe2 izle, 
Dabbe2 Filmi, Dabbe2  Fragman, Dabbe, Dabbe Film, Dabbe FilmiDabbe 2, Dabbe 2 izle,
Dabbe 2 Filmi, Dabbe 2 Fragman Dabbe 2, 
Dabbe 2 izle, Dabbe 2 Filmi, Dabbe 2 Fragman
 
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.