Cumartesi, Nisan 10, 2010

Hokkabaz izle

hokkabaz

Hokkabaz izle

Hokkabaz filmi Cem Yılmaz 'ın çok yönlü bir oyuncu olduğunu kesinlikle sinema izleyicisine kanıtlamış bir film... Filmde Cem Yılmaz , saf ve temiz kalpli bir sihirbazı canlandırıyor.. "Büyük İskender" lakabıyla , gazino ve pavyonlarda illüzyon gösterileri yaparak üç beş kuruş kazanan bir adamı oynuyor da diyebiliriz..Bir de onunla ayrılmaz ikili olan ve her gösterisinde ona eşlik eden Maradona var.. Bu ikili bir gösteride işlerinin yanlış gitmesi sonucu işlerini kaybedip , kendilerine bir Türkiye turnesi yapmaya karar verirler...Amaçları , kazandıkları parayla ilk önce gözlüklerinden kurtulmaktır.. İskender'in "Çanakkale takıntılı" babası ( Mazhar Alanson) da onlara yolda eşlik edecektir..Filmin , Çanakkale'ye doğru yola çıkan bu üçlünün başlarından geçen yer yer trajik ve bazen de komik olaylar çevresinde akan bir dram filmi olduğunu söylemeliyiz..Yolda , bir düğün konvoyu ile karşılaşıp , düğün gecesi bir gösteri yapacaklar ve gelin "hokus pokus" olacaktır.. Gelinin kaybolmasından tabii ki bizim hokkabazlar sorumlu değildir , ancak damadın ailesi buna bir türlü ikna olmaz..Gelinde ( Özlem Tekin ) bir alışkanlık halini alan davranış acaba nedir?
Sinema severlerin özellikle en beğendikleri sahnelerden birisi olan baba Sait Tünaydın'ın oğluna verdiği cevap.İskender babasına : "Baba , turneye giderken Çanakkale'den geçmeyeceğiz." der.. Babanın verdiği cevap :"Evlat , zaten Çanakkale geçilmez!" cevabı idi..

mysinema.org puanı ( editörün puanı ) : 8-10
Sinemalar.com Puanı:7.0/10
imdb puanlaması:7.4/10
Yapım:2006 , Türkiye
Tür: Komedi , Genel , Dram
Yönetmen:Cem Yılmaz ile Ali Taner Baltacı
Senaryo:Cem Yılmaz
Yapımcı:Necati Akpınar
Müzik:Ozan Çolakoğlu
Süre: 120 dakika
Hokkabaz Oyuncuları : Cem Yılmaz, Tuna Orhan , Özlem Tekin , Mazhar Alanson,Gürgen Öz ile Selim Erdoğan.

Dram, Duygusal, hokkabaz online izle, Komedi, Yerli Sinema



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.