Salı, Nisan 06, 2010

Kemal Sunal Filmleri,Abuk Sabuk Bir Film İzle


Kemal Sunal Filmleri,Kemal Sunal İzle,Kemal Sunal Tüm Filmlei,Abuk sabuk bir film izLe, Abuk sabuk bir film Dizi izLe, Abuk sabuk bir film Film izLe, Bedava Abuk sabuk bir film izLe, Abuk sabuk bir film

Yapım : 1990, Türkiye
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Şerif Gören
Senaryo : İbrahim Gündüz
Oyuncular : Bülent Kayabaş, Kemal Sunal, Gamze Gözalan, Tayfun çorağan, Şıva Gerede, Perin Karaali, Murat ilker
Yapımcı : Turgay Aksoy
Görüntü Yönetmeni : Erdal Kahraman
Müzik : Erkin Koray
Hayatı boyunca hiç gülmemiş Âdemoğlu, bir köyde kızıyla birlikte yaşar. Yıllar önce zengin bir Almanı donmaktan kurtarmıştır. Zengin Alman, yaptığı bu iyilikten ötürü Âdemoğlu'na büyük bir miras bırakır. Âdemoğlu ülkenin en zengin adamlarındandır; ancak yüzü hâlâ gülmez. Bu durum basının ilgisini çeker ve bir yarışma düzenlenir. Âdemoğlu'nu güldürebilene büyük para ödülü verilecektir; ancak yarışmaya katılanlardan hiç kimse Âdemoğlu'nu güldürmeyi başaramaz. O da bu durumdan sıkılır ve verilecek para ödülünü binanın üst katından dağıtır. Giderken yolda bir çocuğa rastlar. Çocuk, elindeki film şeridiyle oynamaktadır. Âdemoğlu çocuğa ne yaptığını sorar ve çocuk da 'film çeviriyorum abi' yanıtını verir. Hiç kimsenin güldürmeyi başaramadığı Âdemoğlu, bu cevabı alınca gülmeye başlar.

1 yorum:

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.