Pazartesi, Nisan 05, 2010

Korkunç Takip - The Lost Samaritan Filmi izle

Korkunç Takip - The Lost Samaritan Filmini izle Tr Dublaj

Yapım:2008 ~ Almanya
Tür:Aksiyon, Polisiye
Yönetmen:Thomas Jahn
Senaryo:Thomas Jahn, Chris Artiga-oliver
Yapımcı:Ica Souvignier, Rolant Hergert, Michael Souvignier, Videoizletir.Com
Görüntü Yönetmeni:Henning Jessel
Süre:1 saat 35 dk

Filmin Konusu:Sıradan bir muhasebeci olan William Archer’ın düzenli bir hayatı, orta sınıf bir yuvası ve görünürde sevgi dolu bir eşi vardır… Uzun mesai yaptığı bir gece araba kazası geçirmiş yaralı bir adama yardım eder. Fakat bu iyilik cezasız kalmayacaktır. Adam iki FBI ajanı tarafından hastanede öldürülür. Durumdan habersiz olayın şokunu yaşayan William, üstü başı kanlar içinde eve döndüğünde, görünürdeki bu düzgün hayatını alt üst edecek bir manzarayla karşılaşır. Eşi kendisini, patronu ile aldatmaktadır. Üzüntü ve hayal kırıklığı ile tekrar arabasına atladığında yolu küçük bir lokantaya düşer. Orada güzel garson Elle ile tanışır ve aralarında tarifi zor bir bağ oluşur. Ama genç adamın bilmediği bir şey vardır. İki FBI ajanı şimdi de kendisinin peşine düşmüştür. İyilik yapmaya çalışırken kendisini ve sevdiklerini tehlikeye attığını anlayan William, zor bir hayatı olan Elle’i de yanına alarak kaçmaya başlar. İkisinin de kurtuluşa ve birlikte yeni bir yaşama ihtiyacı vardır.









Korkunç Takip, Korkunç Takip direk izle, Korkunç Takip film izle, Korkunç Takip filmini izle, Korkunç Takip indirmeden izle, Korkunç Takip izle, Korkunç Takip online izle, Korkunç Takip seyret, Korkunç Takip sinema izle, Korkunç Takip türkçe dublaj, Korkunç Takip türkçe dublaj izle, The Lost Samaritan, The Lost Samaritan direk izle, The Lost Samaritan film izle, The Lost Samaritan filmini izle, The Lost Samaritan indirmeden izle, The Lost Samaritan izle, The Lost Samaritan online izle, The Lost Samaritan online watching movies, The Lost Samaritan seyret, The Lost Samaritan türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.