Salı, Nisan 06, 2010

Lille-Fenerbahçe: 2-1 Macının özeti (Video-Maç Özeti)

Lille - Fenerbahçe: 2-1 Maçının özeti ( Video - Maç Özeti )


LILLE: 2 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Metropole
HAKEM: Iturralde Gonzalez

LILLE: Landreau, Balmont , Obraniak, Rami, Chedjeu, Emerson, Beria, Mavuba, Dumont (Dk. 60 Cabaye), Hazard (Dk. 84 Toure), Frau (Dk. 69 Gervinho)
TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano (Dk. 10 Deniz), Bilica, Santos, Cristian, Emre, Özer (Dk. 73 Mehmet), Alex (Dk. 90+3 Selçuk), Vederson, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 3 Balmont, Dk. 5 Vederson, Dk. 52 Frau
SARI KARTLAR: Balmont, Emre, Santos

Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Lille'e konuk olan Fenerbahçe, etkisiz bir oyun ortaya koyduğu maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Temsilcimize rövanş için umut aşılayan isim yaklaşık 35 metreden harika bir gol atan Vederson oldu.

Mücadeleye temsilcimizin kontollü bir şekilde başlaması beklenirken, şok bir gol gördük kalemizde. 3. dakikada Balmont, defansın bir anlık duraklamasından faydalandı ve Fransız ekibini öne geçiren gole imza attı. Bu golün şokunu atlatmamız çok kısa sürdü. 5. dakikada Vederson, yaklaşık 35 metreden harika vurdu ve Leandreu'yu avladı. 10. dakikada ise Fenerbahçe, Lugano'yu kaybetti. Diyarbakır maçından sakatlanan Uruguaylı'nın baldırı yine attı ve yerini Deniz'e bırakmak zorunda kaldı. İlk yarının kalan bölümünde oyunu kendi yarı alanında kabullenen Fenerbahçe, iki önemli fırsatı da Güiza'yla kullanamadı.

İkinci yarı temsilcimiz için yine kötü başladı. 52. dakikada Deniz'in büyük hatasında topa son dokunan Frau, Fransız ekibinin ikinci golüne imza attı. Kalan bölümde etkili ataklar gerçekleştiremedi ve mücadele 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamladı. Bu maçta sarı kart gören Santos, rövanş için cezalı duruma düşerken, ikinci maç 25 Şubat'ta Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.