Çarşamba, Nisan 14, 2010

Paranormal Aktivite Filmini izle (Tr altyazı) Film Sinema Seyret

paranormal-activity-movie-poster1

Paranormal Activity izle

Amerikada yılın korku filmi seçildi...
Film , genç bir çiftin ruhani ve garip olaylardan dolayı evlerine kamera sistemi yerleştirmeleriyle başlıyor.Bu sistem , insanların göremedikleri normal üstü durumları gösteriyor.Adından da anlaşılacağı gibi Paranormal Aktivite , normal üstü olayları , metafizik olayları anlatan bir kavramdır.
Amerikada izleyici patlamasına yol açan bir korku filmi.


( Uyarı :16 yaşından küçük izleyicilerimizin tek başlarına izlemeleri sakıncalıdır. )
Film Bilgileri
Imdb Puanı :7.2 - 10
Yapım: 2007 , Amerika
Tür: Bilimsel , Korku , Gerçeklik
Yönetmenliği ve Senaryosu :Oren Peli
Süre: 110 dakika
Türkiyede Gösterim : 4 Aralık , 2009
Paranormal Aktivite Oyuncuları:Katie Featherston ,Micah Sloat ,Mark Fredrichs ,Ashley Palmer ,Amber Armstrong.



Blair Witch Project ve Halka'dan sonra yeni bir kült korku filmimiz oldu. 2007'de çekilen ama iki yıldır internette dolaşan trailler'ları seyredilme rekorları kırmasına rağmen vizyona giremeyen ''Paranormal Activity'', ABD'de 25 Eylül'de vizyona girdikten sonra salonların kapılarının krılmasına neden oldu. Metrelerce kuyruklar oluştu ve sadece 1-2 günde yapım masrafının kat be kat gelir elde etti. Filmin ''yapım masrafları''na gelince birkaç bin dolarla ifade edilebilecek düzeyde, Hollywood yapımlarına göre komik sayılabilecek bir meblağ. Filmin Türkiye sınırlarından Aralık ayında girmesi bekleniyor. ABD'de seyredenlerin haline bakılırsa, çok kişinin uykusuz geceler geçirmesine neden olacak, rüyalarına girecek bir fenomenle karşı karşıyayız.
Buyrun önce Paranormal Activity Filminin Fragmanı izleyin






















 Paranormal Activity bedava izle,Paranormal Activity direk izle,Paranormal Activity filmini izleParanormal Activity full izle,Paranormal Activity indirmeden izle,Paranormal Activity  izle,Paranormal Activity  online izle,Paranormal Activity sinema izle,Paranormal Activity türkçe izle

Paranormal Aktivite Filmini izle, indirmeden izle, film izle, sinema izle, filmizle, film indir, film, sinema, dizi izle, canli film izle, seyret, online film izle, tıkla izle, Paranormal Aktivite Filmini izle izle, Paranormal Aktivite Filmini Full izle, Full Seyret izle, Seyret izle,Paranormal Aktivite Filmini Full izle Full , activity, Katie Featherston, korku filmi, Mark Fredrichs, Micah Sloat, Oren Peli, paranormal, paranormal aktivite

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.