Cumartesi, Nisan 24, 2010

Seventh Moon -7.Ay Filmini İzle


2008 Amerika yapımı olan Seventh Moon Filmi Korku Filmleri kategorisinde iddalı gözüküyor.
Yönetmen ve senaristinin Eduardo Sanchez’in olduğu bu sinema yapıtında Yapımcı Robin Cowie, Ann Lu, Bob Eick, Matt Compton, Chen On Chu, Gregg Hale..Görüntü Yönetmeni Wah-chuen Lam ..Müzik Tony Cora, Kent Sparling yer alıyor. filmin ünlü oyuncuları Dennis Chan, Tim Chiou, Amy Smart..

Filmin konusu:Bir gece kırda Çinli beyaz bir kız, çekim sarsıntılı bir kamera ile handycam olması muhtemel…Çin Merkezli yeni bir Amerikan korku filmi tipi. Tüm bu diğer Asya korku filmleri gibi değil.Bir kızın peşinde olan canavarı konu alıyor film. İzlemeye değer ve kimi yerlerde yürek hoplatacak bir film.iyi seyirler dileriz.









Etiketler: 7. Ay, 7. Ay altyazılı, 7. Ay altyazılı izle, 7. Ay direk izle, 7. Ay film izle, 7. Ay filmini izle, 7. Ay indirmeden izle, 7. Ay izle, 7. Ay online izle, 7. Ay seyret, 7. Ay sinema izle, Seventh Moon, Seventh Moon altyazılı, Seventh Moon altyazılı izle, Seventh Moon direk izle, Seventh Moon film izle, Seventh Moon filmini izle, Seventh Moon indirmeden izle, Seventh Moon izle, Seventh Moon online izle, Seventh Moon seyret, Seventh Moon sinema izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.