Salı, Nisan 27, 2010

Sherlock Holmes izle

sherlock holmesArthur Conan Doyle'un en sevilen karakteri olan ve onun romanlarını baş tacı yapan Sherlock Holmes karakteri ülkesine bağlı ve ülkesi için bir sürü tehlikeyi göze alabilecek bir adamdır..Onun en yakın arkadaşı ve belki de bir nevi asistanı sayılabilecek Watson da en az Holmes kadar zeki ve beceriklidir.. 
Ülkelerine yapılan büyük bir komployu önceden farkeden Holmes , arkadaşı ile birlikte bu komployu hazırlayanlara karşı amansız bir stratejik savaş vermelidirler..Özellikle Sherlock Holmes'ün en çok silah kullanma yönünü ve zekasını kıskançlık verici buluyor sinema izleyicileri.. 
2009 yılında sinemalarda ( Avrupa için ) gösterimi tamamlanan filmi izleyenler için bir hatırlatmada bulunalım.. Filmde çok ünlü isimler yer alıyor..Oscar ödüllü oyuncuları kadrosunda barındıran bu gizem ve aksiyon karışımı filmi sinema izleyenleri bakalım nasıl bulacaklar?!

Sherlock Holmes


Sinemalar.com Puanı: 6.8/10
Imdb Puanı:7.7/10
Yapım: 2009 İng.-Amerika-Avust.
Tür: Gizem , Aksiyon , Suç
Yönetmen:Guy Ritchie
Yapımcı Kadrosu:Joel Silver,Bruce Berman,Susan Downey,Lionel Wigram,Dan Lin
Süre:2 saat 8 dk
Sherlock Holmes Oyuncuları Kimler : Robert Downey Jr. ( Holmes rolünde ),Jude Law ( Holmes 'ün en yakın dostu), Rachel McAdams,Mark Strong ile Kelly Reilly.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.