Cuma, Nisan 23, 2010

Suat Suna - Aşkın Adı Albümünü Full Dinle



Aşkın Adı - Suat Suna - Suat Suna Müzik Yapım - 2009



Suat Suna Aşkın Adı Albümünü Full Dinle








Yaklaşık dört yıl sonra, romantik şarkıların özlenen sesi Suat Suna, dinleyicileriyle buluşuyor.
Söz ve müziği kendisine ait 9 yeni şarkıyla geri dönen usta müzisyen, babasının kaybıyla başlayan ve hayatında üst üste yaşadığı sıkıntılarla devam eden özel hayatını, müziğe olan bağlılığı ve bestelerindeki yoğun dışa vurumla nasıl aştığını gözler önüne seriyor.
Duyguların yoğunlaştığı zamanlarda, sanatçıların eserlerinin ne denli özel hale geldiklerinin en güzel ispatlarından biri olan “Aşkın Adı”, Suat Suna'nın en özel ve arşive değer albümlerinden biri hatta belki de en önde gideni olarak değerlendirilebilir.
Birbirinden lezzetli ve orijinal aranjmanlarla süslü albümde, kullanılan enstrümanların ustalığı da kolayca fark ediliyor.
Sanatçının yaşadığı hüznü şarkılarında hissederken, O'nun yine bu dönemde askerde yazdığı hasret dolu ezgileri ve kimi zaman ağıt tarzında olan şarkı sözleri, aşk konsepti taşıyan albümde, dikkat çekiyor.
1. Suat Suna - Aşkın Adı
2. Suat Suna - Kör Olmuşsun
3. Suat Suna - Helal Etmiyorum
4. Suat Suna - Bi'tanemdin
5. Suat Suna - Harabe
6. Suat Suna - Sen Üzülme Yüreğim
7. Suat Suna - Babam İçin
8. Suat Suna - Dönmeyeceğim
9. Suat Suna - Aşkın Adı (Remix)






etiketler : Suat Suna 2010 albüm tanıtımı, Suat Suna 2010 albümü, Suat Suna 2010 dinle, Suat Suna 2010 Aşkın Adı albümü, Suat Suna 2010 Aşkın Adı dinle, Suat Suna 2010 resimleri, Suat Suna 2010 Aşkın Adı şarkısı dinle, Suat Suna 2010 Aşkın Adı yeni klip izle




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.