Pazar, Nisan 04, 2010

Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) izle

terketmesanati
Tür : Romantik , Komedi
Yönetmen : Michel Deville
Yapım : 2005 / Fransa
Süresi: 80 dk.
Oyuncular: EmmanuelleBéart (Lucette) , Charles Berling (Edouard de Bois d’Enghien) ,Dominique Blanc (Baronne Duverger) , Jacques Bonnaffé (Fontanet) ,Mathieu Demy (Firmin) , Julie Depardieu (Amélie) , Sara Forestier(Viviane) , Stanislas Merhar (Irrigua) , Tom Novembre (Chenneviette)
Konu:Bois-de Enghiengüzel ve güzelliği kadar değerli bir çeyize sahip olan Viviane Duvergerile evlenmek üzeredir. Güzel gelininin annesinin damadına olandüşkünlüğü ve bu kadar kısa sürede bu evliliği onaylaması kafalardasoru işaretleri yaratmaktadır.
Bois-de Enghien’e olan aşkını bastıramayan ve onun metresi olarak yaşayan Lucette, çıkar amaçlı birevlilik yüzünden sevgilisi tarafından terk edilmenin acısını yaşamaktadır. Üstüne üstlük hayatının aşkı onun sonradan görme birzengin olan Irrigua’nın metresi olmasını istemektedir.
Para uğruna bu kıskanç adamın kollarına terk edilen güzel Lucette’in kafası giderek karışır.











Terketme Sanatı, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı), Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) bedava izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) direk izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) divx izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) full izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) hd izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) indirmeden izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) online izle, Terketme Sanatı & The Arts of Breaking Up (Tr Dublajlı) seyret, The Arts of Breaking Up, Tr Dublajlı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.