Pazar, Nisan 25, 2010

Terketme Sanatı izle

Bois-de Enghien , kendisine aşık ve onun için herşeyi yapabilecek bir kadına sahiptir.Bir nevi metres olan bu kadın Lucette , sevdiği adamın bir kadınla ani bir evlilik yapacağını duyunca derin bir şok yaşar.Dahası sevdiği adam olan Bois, neden böyle bir kadınla evliliğe girişmektedir.Tüm bunların cevaplarını ve mantıklı bir gerekçesini kendi kafasında canlandıran Lucette , Bois'in aslında zenginlik içindeki Viviane ile sırf parası için evlendiği sonucuna varacaktır. Bois evlendikten sonra Lucette ile ilişkisine yine bir süre devam eder.Ancak bir anda kadından (Lucetten'den bahsediyoruz) bir zengin arkadaşının metresi olmasını isteyince Lucette darma dağın olacaktır.Durağan ilerleyişine rağmen filmin konusu biraz "Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun" filmine benziyor..



Film Bilgileri

Imdb değerlendirmesi:5.5/10
Yapım: 2005 , Fransa
Tür:Romantik , Duygusal
Yönetmen:Michel Deville
Senaryo:Rosalinde Deville
Süre: 80 dakika
Terketme Sanatı - Un Fil à La Patte Oyuncu Kadrosu :Emmanuelle Béart, Sara Forestier,Julie Depardieu,Charles Berling ve Stanislas Merhar.







movshareden de izleyebilirsiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.