Perşembe, Nisan 22, 2010

Nefes izle,nefes filmi izle,nefes online izle

Sitemizde nefes izleme imkanına indirme linklerini verdiğimiz için sahip olmuştunuz.. ancak ziyaretcilerimizin istekleri filmi indirmeden online olarak izlemek istedikleri yönündeydi. Bizde bunu dikkate aldık ve filmin SİNEMA ÇEKİMİNİ sitemize koyduk. nefes online izle yebilirsiniz. Nefes filmini izlemek için artık indirme ihtiyacı duymayacaksınız..Nefes full izle



Vatan sağolsun filmi Güneydoğu ve ırak sınırı arasındaki bir jandarma karakolunda bulunan bir komutan ve emrindeki 40 tane askerin yaşadıklarını anlkatmaktadır…sınır ötesi operasyonunun yapılacağı kuzey ırak’a en yakın olan jandarma birliği bu karakoldur..Ve bu karakolun sınır ötesi operasyonunda önemi çok büyüktür…Askerler sınır ötesi operasyonuna katılır ve inanılmaz bir mücadele vereceklerdir..














nefes izle nefes filmi izle nefes online izle



Nefes: Vatan sagolsun (2009)

Nefes : Vatan Sağolsun”, 2365 metre yükseklikteki Karabal Jandarma Karakolu'nu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki kırk askerin hikayesidir.



Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla, telsiz röle istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu'nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu röle istasyonu ile sağlanacaktır. Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki Komando Tugayı'nda görevli Yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek iki gün süren intikalin ardından karakola ulaşırlar.



Karakol'da bulunan Jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar; son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ederler.









http://rapidshare.com/files/30687669...2009.part1.rar
http://rapidshare.com/files/30687978...2009.part2.rar
http://rapidshare.com/files/30688204...2009.part3.rar
http://rapidshare.com/files/30688228...2009.part4.rar


http://www.storage.to/get/HsVYjiSY/N...2009.part1.rar
http://www.storage.to/get/8UXQcjeA/N...2009.part2.rar
http://www.storage.to/get/mIQ1wEi7/N...2009.part3.rar
http://www.storage.to/get/1MGgJ8ar/N...2009.part4.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patlat ahkam durma !
*İsimsiz yorum bırakmamaya özen gösterin ! / Bazı HTML etiketlerini kullanabilirsiniz. Yorumlarınız onaylandıkdan sonra yayınlanır.